Mikä ihmeen Tuija Raninen - training

Olen aina ollut innokas liikkumaan ja olen lähes aina harrastanut liikuntaa. Koen liikunnan itselleni todella tärkeäksi, koska se auttaa minua pysymään hyvinvoivana ja saamaan ajatuksia pois arjesta ja siellä olevista haasteista. Haluan valmentajana tuoda esille omasta näkökulmasta liikunnan tärkeyttä terveyden näkökulmasta.

Opiskelen tällä hetkellä Trainer 4 you:n kautta personal traineriksi ja toivon, että pystyn ammattini kautta vaikuttamaan ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Haluan olla "matalan kynnyksen" valmentaja ja toivon saavani paljon erilaisia asiakkaita!

Jos haluat tulla minulle asiakkaaksi, sinulla ei tarvitse olla liikuntataustaa eikä mitään spesiaalikykyjä. Riittää kun sitoudut valmennukseen 100%, etkä anna periksi ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla. Etenkin elämäntapamuutoksissa vastoinkäymisiä tulee, eikä hommat mene niin kuin Strömsössä, mutta sitä varten olen sitten minä! Minä en tee asiota sinun puolesta vaan autan sinua tekemään itse oikeita asioita, eikä sinun tarvitse tehdä asioita minua varten, vaan itsäsi varten.

Etenkin aloitettua "uuden elämän" joutuu poistumaan siltä kuuluisalta mukavuusalueelta ja lupaan, että vien sinut välillä hyvin kauas sieltä. Jos haluaa kehittyä, joutuu menemään sinne epämukavuusalueelle. Tietenkään en halua, että asiakkaana koet olosi epämukavaksi eikä se auta tavoitteen saavuttamisessa. Kuitenkin pientä sisua haluan nähdä asiakkaissani ja sitä, ettei pienet haasteet hetkauta.

Toimin Joensuun alueella toiminimellä Tuija Raninen - training ja minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla tuija.raninen@gmail.com tai Instagramin kautta tuija_raninen_training.

Selvitetään yhdessä sinun tavoitteet ja luodaan yhteinen reitti, mitä pitkin pääsemme asettamaasi tavoitteeseen. 

Tervetuloa mukaan! :)Kommentit

Suositut tekstit